0517 430 280
info@fourseasonsfashion.nl
Gratis bezorging
14 dagen zichttermijn

Over Four Seasons

Petra Timmermans

Four Seasons Womenswear is 20 jaar geleden begonnen, aan de kleine Voorstraat in Harlingen. Petra Timmermans was 28 jaar en startte haar eigen kledingzaak, genaamd Four Seasons Womenswear.

Inmiddels is deze winkelformule uitgegroeid tot een kleine keten met vestigingen in Harlingen en Leeuwarden (winkelcentrum Camminghaburen). Dat ik al een eigen winkeltje had, was een meisjesdroom die uitkwam maar dat de winkelformule zo hard zou groeien, dat had ze niet verwacht.

Na haar opleiding mode en kleding ging Petra aan de slag bij een kledingbedrijf, waar ze de inkoop voor verzorgde. Zo kwam ze in contact met de leveranciers en kende ze de merken. De merken die bij Four Seasons Womenswear voeren zijn: Sandwich, Expresso, Geisha, Street-One, NED , Angels, Poools, Enjoy, Tramontana, Reset en Rino & Pelle.

Winkelformule

De collectie bij Four Seasons Womenswear is breed, zowel qua prijs opbouw als qua merken. Van gekleed, chique tot casual en lekker sportief. Alles stijlen hebben echter een ding gemeen ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen.

Onze kracht is dat we mensen nog een persoonlijk advies geven over kleur en de style kleding! Mensen kunnen van top tot teen aangekleed worden. Het voordeel is dat alles met elkaar gecombineerd wordt. De collectie van de schoenen, accessoires, riemen en tassen sluiten aan op de collecties van de kleding.

Four Seasons Womenswear heeft 12 inkoopseizoenen, waardoor je veel collecties kan laten zien. Elke maand weer nieuwe trends en kleuren.